Beskrivning

Look at Us, är det första studioalbumet av den amerikanska popduon Sonny & Cher. Albumet, som släpptes den 2 augusti 1965 av ATCO Records, innehåller bland annat deras monsterhit och genombrottslåt I Got Yo Babe, men även flera andra klassiska Sonny & Cher-låtar, t.ex. Then I kissed Her, Let it Be Me och You’ve Really Got a Hold on Me.

Detta är den amerikanska (U.S.) originalutgåvan i mono, utgiven den 2 augusti 1965 (ATCO Records 33-177).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (matte) är som helhet slitet (Good/Very Good), utan direkta skador, men med smärre kantstötningar, allmänt åldersslitage (patina) och några mindre rester från egen registrering och sortering. Ingen antydan till s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på omslaget (se bilder). Original ATCO innerfodral i bra skick (se bilder). En vit klisterlapp täcker en gammal teckning på omslagets framsida, vilket faktiskt ändå inte stör så mycket (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i gott bruksskick (Very Good+) utan repor, hack eller andra större märken, men med en del så kallade "hairlines" och ytliga märken. Skivan spelar igenom utan hopp eller hack, men med en del bakgrundsknaster och knäpp och en del ”vinylbrus” (knäpp och knaster) mellan låtarna.

Bedömt värde och Utropspris
Albumet i denna amerikanska originalutgåva i mono, är i sig en musikhistorisk raritet, även om den inte är omöjlig att få tag på. Bör dock trots att den är ”sliten” vara eftertraktad för den som älskar Sonny & Cher och saknar deras debutalbum. Mitt utropspris: 120 SEK.

Övrig information
Titta gärna även på mina övriga annonser på Tradera och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två, trippelalbum räknas följdakligen som tre, men kan självfallet ändå samfraktas, men då till högre fraktkostnad. Begär samfraktpris om du ropar hem flera album samtidigt.

Betalning och Övriga Köpvillkor
Varan säljs i befintligt skick, i enlighet med den information och de bilder som redovisas i denna annons. Frågor om varans skick eller innehåll, liksom frågor om betalning eller andra villkor för överlåtande/överlämnande av varan är välkomna och besvaras gärna, men skall ställas innan bindande bud lämnas.

Varan ska betalas snarast efter vunnen aktion och med användande av Traderas betaltjänster, vilket innebär att du betalar till mitt Traderakonto via länkar i vinnarmejlet. Kontant betalning, delbetalning, Swish eller liknande vid eventuell avhämtning accepteras inte. Om betalning inte skett inom tre (3) dagar från auktionens avslutning och överenskommelse om annat inte dessförinnan träffats via Traderas meddelandetjänst, tolkas detta som att du inte har för avsikt att fullfölja köpet och en anmälan om detta lämnas till Tradera, för hävande av köpet.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av vinylskivor. Köparen betalar frakten. Varan kan efter överenskommelse även avhämtas i Kristianstad, förutsatt att full betalning dessförinnan skett via Traderas betaltjänster.

Objektnr 632794224

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 17:12

Sonny & Cher - Look at Us - U.S. mono originalutgåva, ATCO Records (1965)

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

176 omdömen