Beskrivning

Beachparty 3, är ett partyalbum inspelat av den tyske orkesterledaren och kompositören James Last. Albumet innehåller ”live”-inspelningar av för tiden populära poplåtar, tänkta att ge live-känsla och partystämning. Detta är det tredje Beach-party albumet i en serie av tre, inspelat 1972 och utgivet av Polydor Records (2371 288).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (fully laminated) är som helhet i utmärkt skick (Ecellent/Near Mint) utan åldersslitage, kantstötningar och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon del av omslaget, men med några mindre rester från egen registrering och sortering (se bilder). Original vitt innerfodral i utmärkt skick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i utmärkt skick (Excellent/Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva är inte särskilt vanligt, men inte heller särskilt efterfrågat. Bör för den nostalgiske samlaren av James Last ändå vara eftertraktat. Mitt utropspris: 45 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 628416460

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 10:36

James Last - Beachparty 3 - Skandinavien, Polydor (1972)

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?