Beskrivning

Kan ingenting om vinyl LP, dessa är från en samling inköpt för 20-30 år sedan som bara stått förvarad och som jag vill bli av med, ingen av skivorna från samlingen som jag lägger ut har spelats sedan dess.

Lägger ut alla till samma utropspris.

Bedöm skick själv enligt bilderna, har ingen skivspelare så vet inte hur dem låter. (många är fina då dem inte verkar ha spelats mycket) Dem flesta av skivorna har förvarats i plastficka för LP skivor. Om du vill ha fler bilder eller har någon fråga, så skicka ett meddelande.

Passa på handla fler, då samfrakten är väldigt förmånlig. (Spårbar leverans)

1-4 skivor: 59 kr
5-10 skivor: 73 kr

--------

Jag håller på att sälja en större samling vinylskivor/LP skivor/Stenkakor, både vanliga och gatefold och lägger ut så många som jag hinner med, jag lägger hela tiden ut nya. Det kan vara klassiker såsom The Beatles, Led Zeppelin, David Bowie, Bob Dylan, Abba, Pink Floyd, Fleetwood Mac, Nirvana, Miles Davis, Queen, The Rolling Stones, John Coltrane, Elvis Presley, Metallica och många fler.

Det finns inom massa olika genrer såsom rock, jazz, blues, pop, metal, punk, hiphop, elektronisk musik, och reggae. Skivbolag som Columbia, Warner Bros, Motown, Atlantic, och Sub Pop. Din chans att utforska en värld av musikaliska juveler!

Objektsnr 628117314

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 11:08

Gary Low: I want you | FAIT 004 | Savoir Faire Records | LP/Vinyl 1983

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

AllGoods

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

127 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?