Beskrivning

Whish You Were Here Tonight, är ett musikalbum av den amerikanske blues och country legendaren Ray Charles, inspelad i RPM International Studios i Los Angeles och utgiven av Columbia Records i USA år 1983. Detta är den europeiska originalutgåvan från 1983, pressad och utgiven av CBS Records i Holland (Made in Holland CBS 25065).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (Glossy) är som helhet i utmärkt skick (Near Mint) helt utan åldersslitage, kantstötningar och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon del av omslaget, men med några mindre rester från egen registrering och sortering (se bilder). Original vitt innerfodral i utmärkt skick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i utmärkt skick (Excellent/Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva och i motsvarande skick (Excellent/Near Mint) säljs för någon eller några hundralappar på Discogs. Mitt utropspris: 65 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 629914349

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 12:57

Ray Charles - Wish You Were Here Tonight - Holland (1983)

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?