Beskrivning

Albert Lee, är det självbetitlade andra studioalbumet av den legendariske brittiska gitarristen Albert Lee. Albert Lee är en av de mest respekterade och välrennomerade rockgitarristerna i musikhistorien och har spelat med de flesta stora brittiska rock-ikonerna, t.ex. Eric Clapton, Joe Cocker, Bill Wyman från Stones och Paul McCartney från The Beatles, och många fler. Albert Lee är fortfarande aktiv och turnerar regelbundet.

Albumet innehåller flera hit-låtar bland annat singlarna Sweet Little Lisa, och Radio Girl. Detta är den skandinaviska utgåvan från 1982, utgiven av Polydor Records (2383 640).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (Glossy) är som helhet i utmärkt skick (Ecellent/Near Mint) utan åldersslitage, kantstötningar och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon del av omslaget, men med några mindre rester från egen registrering och sortering (se bilder). Original vitt innerfodral i utmärkt skick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i utmärkt skick (Excellent/Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva och i motsvarande skick (Excellent/Near Mint) är relativt svårt att få tag på och bör för den som gillar klassiskt svängig, lättlyssnad brittisk 80-tals rock, därför vara eftertraktat. Mitt utropspris: 70 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 629946177

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 19:00

Albert Lee - Albert Lee - Brittisk 80-talsrock i nyskick, Scandinavia (1982)

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Auktionen avslutades utan bud

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?