Beskrivning

Det är Inte Lätt att Va’ Ödmjuk, är ett musikalbum från 1983 av den svenska countrysångaren Mats Rådberg, och kompbandet Rankarna. Albumet, som spelades in och gavs ut av skivbolaget Marianne, innehåller svenska versioner av amerikanska countryklassiker, bland annat titellåten Det är Inte Lätt att Va’ Ödmjuk.

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (fully laminated) är som helhet i utmärkt skick (Ecellent/Near Mint) utan åldersslitage, kantstötningar och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon del av omslaget. Original innerfodral i utmärkt skick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i utmärkt skick (Excellent/Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva och i motsvarande skick (Excellent/Near Mint) är inte särskilt vanligt och bör för den som gillar Mats Rådberg, därför vara eftertraktat. Mitt utropspris: 65 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 628337153

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:58

Mats Rådberg & Rankarna - Det är Inte Lätt att Va’ Ödmjuk (1983)

Slutpris

|

110 kr

Auktionen är avslutad

Olesen_00 vann auktionen

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?