Beskrivning

Blue Fun, är det femte studioalbumet av den svenska rockmusikern Mikael Rickfors. Albumet är inspelat i Park Studio och Polar Studios i Stockholm. Detta är den svenska originalutgåvan, utgiven av Sonet Records 1983 (SLP-2736).

Omslag, innerfodral, bilagor m.m.
Omslaget (matte) är som helhet i utmärkt skick (Ecellent) utan åldersslitage och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, på någon del av omslaget, men med några mindre rester från egen registrering och sortering och en mindre kantstötning i ena nedre hörnet (se bilder). Original vitt innerfodral i utmärkt skick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i utmärkt skick (Excellent/Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva och i motsvarande skick (Excellent/Near Mint) är inte så vanligt och bör vara eftertraktat för den som gillar Mikael Rickfors och svensk rockmusik. Mitt utropspris: 65 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 628337292

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 18:59

Mikael Rickfors - Blue Fun - Originalutgåva, Sweden (1983)

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

Jonasar vann auktionen

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?