Beskrivning

Jag säljer ett 1/4” Maxell rullband som ligger på en mycket fin originalspole! Bandet är inspelat en enda gång, så det finns inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS.
Jag har monterat nya leadertejper (vit i början, röd i slutet) och transparent stopptejp vilket innebär att om man har en bandspelare med stoppfunktion stannar bandet automatiskt innan leadertejpen tar vid. Se bild på leadertejp.

Spolen är Maxell MR-10 och den är i mycket fint. Denna spole är avsedda för NAB-adapter. Bandlådan är också i bra skick, även om den bär små spår av ålder och användning. Dessutom följer etikettkartan med.

Inget reservationspris och endast 1 krona i utropspris!

INFO:
Alla band som jag säljer har jag kontrollerat så att de inte ska vara behäftade med något fel eller annat som kan inverka negativt. De kommer alla från min egen samling - och alla band har rullat i min egen bandspelare! Det betyder att om det varit något problem med bandet, hade det hamnat i skräpkorgen!Så det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 627386780

Visningar 374

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 17:04

MAXELL UD 35-180, rullband 10,5”

Slutpris

|

620 kr

Auktionen är avslutad

LincolnMarkV vann auktionen

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?