Beskrivning

Jag säljer här ett (1) 1/4” TDK LX 35-180 rullband samt en tomspole, 10,5". Bandet är absolut toppklass inom rullband, mycket välljudande och välspelande av högsta kvalitet och på bandet finns inspelad musik, 2-spår, 7,5 IPS. Jag har monterat nya, långa leadertejper. Dessutom har jag monterat transparent ”stopptejp” i båda bandändarna, vilket innebär att bandet stannar innan det hinner rulla av spolen (om bandspelaren har denna funktion).

Båda 10,5" aluminiumspolarna är TDK 267 och det är en av marknadens finaste spolar. Stabila och snygga att se på. Spolarna är i utmärkt skick, men tomspolens baksida har några märken inne vid centrum (se närbild). Bandlådorna är också i bra skick, med endast några mycket lätta spår av användning/ålder. Dessa spolar är avsedda för NAB-adapter.

Inget reservationspris och endast 1 krona i utropspris!

INFO:
Alla band som jag säljer har jag kontrollerat så att de inte ska vara behäftade med något fel eller annat som kan inverka negativt. De kommer alla från min egen samling - och alla band har rullat i min egen bandspelare! Det betyder att om det varit något problem med bandet, hade det hamnat i skräpkorgen!Så det är alltså inga ”loppisfynd” som jag säljer vidare. Skulle det, trots det, slinka igenom något att anmärka på så ber jag köparen kontakta mig så att vi kan lösa saken på bästa sätt.

Jag packar allting noga, och levererar så snabbt jag kan.

Objektsnr 627853401

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 28 mar 19:42

1/4” RULLBAND TDK 35-180 + tomspole

Såld för

650 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Boondocks

Hökerum, Sverige

5.0

Boondocks

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?