Beskrivning

Piano Notes Guide for Starter, avtagbara pianotangentbordsetiketter för lärande, 88Key i full storlek, tillverkad i silikon, inga klistermärken, återanvändbara.

  • Pianotetiketter som gjorda av miljövänlig silikon, vattentät, non-stick och icke-klibbig.
  • Lätt att installera och ta bort, lämnar inga rester, håller tangentbordet rent och snyggt. Perfekt för nybörjare och barn.
  • Inget lim, ingen klistermärke: Till skillnad från traditionella klistermärken placeras silikontangentbordsbokstäver bekvämt på tangenterna i 1 sekund utan att skada pianot. Återanvändbar och hållbar, perfekt för nybörjare barn och vuxna.
  • Lämplig för 88 tangenter och vanliga tangentbord, som täcker alla tangentbords noter. Kompatibel med akustiska, digitala pianon och tangentbord.
  • Med en hög och låg tonlinjestruktur gör de stora pianobokstäverna lättare att läsa och förbättra barns koncentration och minne, vilket påskyndar inlärningsprocessen för piano.
  • Perfekt för nybörjare och avancerade, Den pianoklistermärken innehåller fyra oktavskalor, perfekt för barn och nybörjare att börja spela piano. Inklusive en låda för enkel transport och förvaring.

Objektnr 633096852

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 14:10

Piano Notes Guide for Starter, tillverkad i silikon

Pris

99 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

414 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?