Beskrivning

Frans Josef I, cirkulationsmynt

Magyar Kiralysag Ferenz Joszef

Karat 21K
Vikt (g) 3,4
Höjd (cm) 1,9
Bredd (cm) 1,9

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP
När du bekräftat köpet har du också godkänt våra leveransvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Sefinas egendom tills vi erhållit full betalning. Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas. På grund av risk för bedrägerier har Sefina valt att endast acceptera betalningar inom Sverige, och därmed skickar vi inte försändelser utanför Sveriges gränser.

LAG (2017:630) OM ÅTGÄRDER MOT PENNINGTVÄTT OCH FINANSIERING AV TERRORISM
Sefina går under lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Detta innebär att vi bland annat måste uppnå kundkännedom och ta in dokumentation om var pengar kommer från eller vad de ska användas till. Vår tillsynsmyndighet är Länsstyrelsen i Stockholm.

FRAKT OCH RETURER
Leverans sker normalt 1-3 arbetsdagar från mottagen betalning. Sefina är dock inte ersättningsskyldig mot kund för dröjsmål av leverans. Varorna skickas med posten postpaket till ditt utlämningsställe. Som avsändare på alla försändelser från oss står det Sefina svensk pantbelåning AB. Som innehåll anges endast ditt ordernummer. Fraktkostnad tillkommer med 125 kr per order. Om inte standardfrakt skulle gälla så kontakta butiken för ytterligare information.

AVHÄMTNING I BUTIK
Vid avhämtning av varor i butik, medtag kvittot du fått per mail samt din legitimation.

BYTE AV PRODUKTER
Sefina lämnar ingen bytesrätt eller rätt till öppet köp i våra fysiska butiker. Dock kan du via Distansköplagen återlämna din köpta vara inom 14 dagar. Du står själv för returfrakten tillbaka till oss.

TRANSPORTSKADOR
Om du vid mottagandet upptäcker att en produkt är skadad, så skall du genast meddela oss detta.

REKLAMATION
Om en produkt är felaktig eller felexpedierad, skicka tillbaka den till oss. Vi ersätter dig för fraktkostnaden, förutsatt att skäl för reklamation föreligger. Om reklamationen avser en använd produkt måste du alltid kontakta vår kundservice via Meddelanden här på Tradera.

FELAKTIGA UPPGIFTER
Vi på Sefina gör alltid vårt yttersta för att tillhandahålla korrekt information om alla våra tjänster och produkter. Men i sällsynta fall kan fel uppstå, exempelvis på grund av tekniska problem. Vi reserverar oss därför för eventuella misstag, felstavningar och felaktiga prisuppgifter. Har du hittat en vara och misstänker att priset eller annan uppgift inte stämmer? Kontakta oss så rättar vi felet och ger dig korrekta uppgifter.

Objektsnr 626522923

Visningar 341

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mynt ungersk 10 korona 1899 21,6K 3,4g Ø19mm

Pris

2 845 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?