Beskrivning

Urbain Huchet - Farvelitografiet "Beaulieu". Originalt signeret Huchet og nummereret E.A. i blyerts. Bladmål: 50 x 65 cm (ikke indrammet)
Biografi:

Etter Urbain Huchet hadde studert jus, og deretter vært eier av en tekstilfabrikk i fire år, bestemte han seg for å vie livet til kunsten. Dette var i 1960.

De første tre årene som kunstner tilbragte Huchet i Pont Aven, akkurat som Gauguin og Emile Bernard, som begge var betydningsfulle for Huchets utvikling, og en rekke av hans arbeider er fra landskapet i denne regionen. Hans kjærlighet til Brittanykysten og sjøen kan ofte sees i hans arbeid.

I 1963 flyttet Huchet til Paris. Hans kjærlighet til eventyr og reiser fikk han til å bruke mye tid på maling og skriving i Europa, Midt-Østen og Sør-Amerika. Han dro ut på 14 turer, der hver tur varte minst 4 måneder. Fra Mexico til Brasil via Peru, Sentral-Amerika og Karibia. I tillegg til maleriene har Huchet skrevet en bok om disse vakre landene.

Urbain Huchet har hatt utstillinger i New York, London og New Orleans, og adskillige i Egypt. Imidlertid er det i Paris han har laget flest bilder. Huchet trykker alle litografiene i velkjente verksteder i Paris og Cannes, alt produsert av kunstneren selv! Hans "natur de Breton" og hans kjærlighet til sjø og skip har inspirert tallrike utgaver av litografier av sjøen.

Objektsnr 630705990

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 08:06

Urbain Huchet - Farvelitografiet "Beaulieu"

Utropspris

|0 Bud

600 kr

Slutar om

mannedk

Væggerløse, Danmark

4.9

Verifierad

38 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?