Beskrivning

Välkommen till en värld av andlig harmoni och visdom med vår extraordinära handmålade 3D metallkonst – ett hängande Buddha-huvud som berikar ditt hem med sin unika närvaro. Med sina imponerande dimensioner på 60x60x4 cm blir detta konstverk en central prydnad i vilket rum som helst, oavsett om det är ditt vardagsrum, sovrum eller kontor.

Varje detalj är noggrant utförd av våra skickliga konstnärer, som med äkta hantverksskicklighet har skapat en djupgående tolkning av Buddha-huvudet. Den fängslande 3D-effekten ger intrycket av att Buddha stiger fram ur själva väggen, vilket ger en fascinerande och mystisk aura till din inredning.

Detta mästerverk av metallkonst är tillverkat av högkvalitativt material, vilket ger enastående hållbarhet och motståndskraft mot tidens tand. Dessutom är varje exemplar unikt och handmålat med precision, vilket ger dig en exklusiv och individuell konstskatt att njuta av under lång tid framöver.

Att välkomna Buddha-huvudet i ditt hem ger inte bara en estetiskt tilltalande inredning utan symboliserar också en källa till ro, balans och andlig visdom. Det fungerar som en påminnelse om att söka insikt och frid i det hektiska livet, samtidigt som det ger en atmosfär av fridfullhet och lugn till ditt rum.

Så unna dig själv detta fantastiska konstverk och skapa en atmosfär av andlig harmoni i ditt hem. Upplev den djupgående betydelsen och den visuella skönheten som vår handmålade Buddha-huvud i 3D metallkonst har att erbjuda. Förstärk ditt utrymme med detta unika konstverk och låt det bli en inspirationskälla för såväl dina gäster som för dig själv.

Förvandla ditt hem till en fristad av ro och inre balans med detta enastående 3D metallkonstverk. Beställ din egen handmålade Buddha-huvud idag och upptäck den andliga resa som väntar dig!

Objektnr 632516830

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 17:01

Handmålad Buddha-huvud i 3D metallkonst 60*60*4cm

Utropspris

|0 Bud

799 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?