Beskrivning

Du bjuder på en ny, exakt reproduktion i mycket fin kvalité.

August Malmström (1829-1901) var en av de verkligt stora inom svensk konst. Han har bland annat målat en av Sveriges mest folkliga klassiker, Grindslanten, och Tradera-favoriten Älvalek. Malmström illustrerade en rad böcker med vikingahistorier. Han var även designer och skapade en klassisk, norrön stil.

Frithiofs saga är ett diktverk av Esaias Tegnér, som första gången publicerades i bokform 1825; delar av verket hade tidigare publicerats i Götiska Förbundets tidskrift Iduna.

Verket är inspirerat av Fritjof den djärves saga som är en isländsk så kallad fornaldarsaga.FRITHIOF GÅR I LANDSFLYKT är en av många vackra illustrationer till Frithiofs Saga som August Malmström gjorde till 2:a upplagan 1888. Detta var oljemålningar. (Han hade tidigare illustrerad förstautgåvan 1876 med en serie teckningar.)

Perfekt för varje svensk som känner för vårt vikingaarv och speciellt för dem som vurmar för asatro och odinism.

Konsttryckt på duk i större formatet 0,60 x 0,42 meter.

Viktig information om trycket:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

ALLA BILDER SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING.

ALLTID SAMFRAKT!!

Objektsnr 627688730

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 20:01

FRITHIOF I LANDSFLYKT av MALMSTRÖM Frithiofs Saga Vikingar Oden Wotan ASATRO Duk

Utropspris

|0 Bud

220 kr

Auktionen avslutades utan bud

landstormen

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 394 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?