Beskrivning

Broschen är gjord av en guldfärgad metall med emalj och är dekorerad med stenar. Nålen med en enkel C - låsning. Storleken är ca 2,7 x 3,8 cm. Vikten är 10 g.

Ni som köpare har ett ansvar att noggrant se alla bilder som är en del av beskrivningen. Mejla gärna om ni har frågor innan ni lägger ett bud.

Köpvillkor!


* Betalning via Traderabetalning inom 7 dagar efter annonsens slut eller efter det att du, vid samfrakt köper ditt första objekt.

* Samfrakt är möjlig för annonser som går ut senast 6 dagar efter det att du köper ditt första objekt. Köp som görs efter att tiden har gått ut blir automatiskt ett nytt köp. Om du inte tänkt köpa fler än ett objekt så kan du betala direkt efter ditt köp.

* Begära samfraktspris innan betalning. När jag har angett priset för samfrakten så kan du betala för alla objekten på en gång.

* Jag skickar inom 2 arbetsdagar efter att betalning erhållits.

* Ansvaret för att en inlämnad försändelse levereras till angiven adress ligger hos speditören. Jag rekommenderar att man använder sig av spårbara försändelser.

* Vid ej genomfört köp anmäls utebliven betalning till Tradera, lämnas ett negativt omdöme och annonsen startas om.

* Buyers outside Sweden pay additional shipping charges and fees. Feel free to ask for the description and purchase terms in English.

Objektsnr 628227942

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 14:45

BROSCH - BLOMMOR OCH NYCKELPIGA, ca 2,7 x 3,8 cm, 10g

Pris

70 kr
Annonsen är avslutad

ManyBrooches

Västerås, Sverige

5.0

ManyBrooches

Verifierad

Toppsäljare

1 779 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 890 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?