Beskrivning

Oanvänt och inplastat halsband med Tree of life hänge i ametist.

Symbolik:

1. Livets kraft: Tree of Life representerar den livskraft och vitalitet som flödar genom allt på jorden. Dess rötter i jorden symboliserar förankring i det fysiska och materiella, medan dess grenar som sträcker sig mot himlen symboliserar kopplingen till det andliga och det transcendentala.
2. Förändring och tillväxt: Liksom ett träd genomgår livscykler med årstider av tillväxt, blomning, vila och förfall. Tree of Life påminner oss om den naturliga förändringen och utvecklingen som vi alla går igenom.
3. Familj och samhälle: Detta symboliska träd representerar också släktband och gemenskap. Liksom grenarna förgrenar sig och bildar ett komplicerat mönster representerar de familjer och samhällen som är tätt sammanlänkade.
4. Odödlighet: Tree of Life symboliserar ibland odödlighet eller evigt liv. Detta återspeglar sig i dess förmåga att ge frukt och frön som ger upphov till nya träd, och därigenom representerar en evig cykel av liv och återfödelse.
5. Andlig insikt: Inom vissa religiösa och filosofiska traditioner representerar Tree of Life en väg till andlig insikt och visdom. Dess djupa rötter i jorden symboliserar grundläggande kunskap och insikt, medan dess grenar som sträcker sig uppåt representerar upplysning och förståelse för det andliga.
Tree of Life är en djupt rotad och mångfacetterad symbol som ger olika betydelser beroende på kultur, trosuppfattning och tolkning. Det är en påminnelse om att livet är en komplex och värdefull gåva, medan vår förståelse av det är lika djup och rik som trädets egen symbolism.

OBS: Varje halsband är unikt, och färgnyanser kan variera på grund av de naturliga egenskaperna hos ädelstenarna.

Objektsnr 631037161

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 21:24

Tree of life halsband med ametist

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Slutar om

Linus.98

Handen, Sverige

5.0

Linus.98

Verifierad

33 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?