Beskrivning

FANTASTISKT VINTAGE
KRISTALLHÄNGE MED
RÖD AGAT, LAPIS LAZULI,
AKVAMARIN, AMETIST och
BERGSKRISTALL !

ÄR UNIKT FINNS ENDAST ETT AV DETTA!!!
4cm×4cm

Lapis Lazuli lär vara en väldigt kraftfull kristall för att förbättra intellektuella förmågor. De sägs stimulera åtrå efter kunskap, sanning, förståelse och där den även lär underlätta lärandeprocesser. De lär vara utmärkt för att förbättra minnet och sägs stärka ärlighet, både i det talade och de skrivna orden.

Agat skapar balans i livet och påminner dig ständigt om hur du bör fördela din tid och energi för att nå dina drömmar och mål. Agat anses också ha en beskyddande effekt och även som ett skydd mot negativa energier. Röd agat anses ge styrka och energi.

Akvamarin står för renhet, klarhet, tydlighet och mod i vår kommunikation, med oss själva såväl som till världen och människorna runt omkring oss. Akvamarin stödjer dig att kommunicera utifrån dina känslor, din sanning och den hjälper dig att lyssna och förstå dina egna känslor och din kommunikation med dig själv.

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Ametist
Dess skyddande egenskaper motverkar negativa jordenergier och ger dig en mer harmonisk sömn. Ametisten är även en enastående hjälpreda för att förstärka ditt andliga medvetande. Dess renande krafter rensar sinnet och kroppen från negativa blockeringar, vilket frigör dig från ilska, rädsla och oro.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektsnr 630447126

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 03:22

FANTASTISKT VINTAGE KRISTALLHÄNGE LAPIS LAZULI,RÖD AGAT,AMETIST,BERGSKRISTALLm.m

Pris

29 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

4.9

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?