Beskrivning

Helt ny Lilly Marie 70 cm långt 925 sterling silver halsband med autentiska Swarowski kristaller. Kedjan är rodium behandlad för att förhindra att silvret oxiderar. Kedjelängden är justerbar med en full längd på 70 cm och justerbar till 69, 68, 67, 66, 65 cm. Kedjans bredd är 1.2mm med karbinhaklås. Nypris ca 600kr.

Silverhänget är 30 x 30 mm med autentiska kristaller från Swarowski Elements kollektionen. Själva hänget består av tvådelar dels den runda skivan och dess ring för en fin rörelseeffekt.

Medföljer som ses på bilden en elegant presentask med samets esque omslag på utsidan och internt en platta med fjäder som lyfter upp själva smycket till ca 45 graders vinkel för en glimrande presentation.

Fraktsätt:
Pimärt skickar jag via PostNord eller Schenker men önskar ni annat sätt så kan det lösas efter avtal. I övrigt så paketerar jag noga och väl med en extra fraktsedel inuti ifall den primära skulle skadas vid leveransen men ansvarar inte för postleverantörens eventuella slarv och/eller oaktsamhet när jag väl lämnat ifrån mig försändelsen. Jag kommer dock vid eventuella leveransproblem att kontakta postleverantören/ombud och se till att allt flyter på som det ska.

Samfrakt:

Om du vinner flera auktioner eller gör flera köp även med olika slutdatum. Fraktpriset blir efter den totala vikten av produkterna.

Vid problem eller frågor
:
Hör gärna av er för mer bilder, information, tips eller problemlösning!

Objektsnr 628553988

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 16:29

(Ny) Silverhalsband - 925 silver - Swarowski kristaller - 70cm justerbar

Pris

250 kr
Annonsen är avslutad

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

166 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?