Beskrivning

Upptäck denna sällsynta högkvalitativa simulering av en rosa diamant som erbjuder en visuell upplevelse jämförbar med äkta diamanter. Kunder har till och med köpt denna ring för att ommontera stenarna i äkta guld, vilket visar på dess exceptionella smak och kvalitet, garanterat att förbättra ditt humör när den bärs.

Ringen är gjord av 925 silver med förgyllning och använder teknik för tjock guldförädling för att upprätthålla en proportionell design och smidiga linjer. Varje detalj är noggrant handpolerad för att visa en perfekt finish utan döda vinklar.

Det unika med denna ring är att de simulerade diamanterna är exklusivt anpassade, tillverkade av importerade material och skurna med den senaste tekniken i 2EX-klass, vilket uppnår standarderna för högkvalitativa diamanter, med en autenticitet som är svår att skilja med blotta ögat.

Storlek: US 6(Amerikansk standardstorlek), helt ny produkt, levereras med vacker förpackning.

Denna ring är inte bara en prydnad, den representerar också en livsstil. Perfekt för att lägga till en touch av skönhet till varje dag eller som en speciell gåva. Välkommen att uppleva denna unika kombination av skönhet och hantverk.

Objektsnr 629888038

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 14:51

Lyxig rosa diamant simulering, 925 silver förgyllt, ny med förpackning

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?