Beskrivning

Varmt välkommen till Bokströms Guld, din guldsmed i Uddevalla med anor från 1800-talet. På vår verkstad arbetar två utbildade guldsmedsmästare, som nogsamt förberett varje vintagesmycke för försäljning.

Nu kan vi erbjuda en alliansring i vitguld. Ringens storlek är 53 och bär 6st diamanter om tot. 0,20ct och väger ca 3,3g.
Enstensringen säljes separat i egen auktion.


Betalning sker via Traderabetalning, eller vid ett besök i butiken. Rabatter och erbjudanden kopplade till butiken går inte att använda vid betalning av vunnen auktion. Auktionen ska betalas inom en vecka och vi förbehåller oss rätten att häva köpet om betalningen inte sker inom utsatt tid.
Du som köpare har 14 dagars ångerfrist från dagen efter du har mottagit varan. Köparen står själv för kostnader som skickas i retur till oss samt ej utlösta försändelser.
Vi skickar varan till dig så snart som möjligt efter genomförd betalning, försändelser lämnar oss vanligtvis två gånger i veckan. Om du väljer att hämta varan i butiken ska det ske under butikens ordinarie öppettider. Vid frågor eller vid reklamation, vänd dig till vår kundservice. Mailadressen finner du på vår infosida här på Tradera.

Objektsnr 631163936

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:59

Ring i vitguld med diamanter tot. 0,20ct. Alliansring.

Utropspris

|0 Bud

6 900 kr

Slutar om

BokströmsGuld

Uddevalla, Sverige

4.6

BokströmsGuld

Företag

48 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?