Beskrivning

Gissningsvis från början av 1900-talet någon gång. Säljer ett annat par från samma ägare från 1942 så troligtvis är de därifrån någon gång. Mycket fint skick, nybadade och nyputsade. Guldpläterade på både ovan- och underdel. Stämplade med kattfot och S för silver. Det finns en namnstämpel också men den är lite klurig att tyda (bild 4).

P.S:
1. Jag är alltid ärlig om skicket, är något använt så hävdar jag inte att det är oanvänt, men om något är oanvänt så är det 100% oanvänt. Jag har handlat från Tradera och blivit lurad av säljare som hävdar att något är oanvänt och således blivit väldigt besviken. Vill inte utsätta någon för det och är således alltid 100% ärlig.

2. Jag postar ALLTID med det billigaste alternativet, jag väger och vänder och vrider på paketen eftersom det inte är kul att betala för mycket för frakt. Om frakten blir lägre än den som står angiven i annonsen så swishar jag tillbaka mellanskillnaden!

3. Jag postar ENDAST med Postnord, har inga andra ombud i närheten av där jag bor. Jag har tyvärr inte tid att ta mig till andra sidan staden för att posta enskilda paket via andra ombud :) jag har inte heller tillgång till en skrivare och kan därför inte skriva ut fraktsedlar.

Objektsnr 625141033

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 08:36

Manschettknappar ~835 silver guldpläterade initialer ”HW"

Såld för

169 kr
Annonsen är avslutad

Antimimesis

Lund, Sverige

5.0

Antimimesis

Verifierad

Toppsäljare

512 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?