Beskrivning

Dessa manschettknappar är ett perfekt tillskott till din samling. Tillverkade av allergivänligt rostfritt stål och utrustade med riktiga vintage urverk, dessa manschettknappar kommer garanterat att ge din stil en extra touch av elegans och karaktär.

Varje manschett har en diameter på 20 mm och är helt nya och oanvända, men urverken i sig är vintage och ger ett unikt utseende till manschettknapparna. Urverken är monterade med tvåkomponentslim och kommer att sitta fast riktigt hårt och ordentligt. Urverken är Zaria urverk från Ukraina.

Produktdetaljer:

  • Diameter: 20 mm.
  • Material: Rostfritt stål
  • Vikt: ~20 gram (par).
  • Vintage urverk från Zaria
  • Basen är nickelfri och allergivänlig.
  • Manschettparet färdigställs av oss, i Sverige.

Frakt och förvaring: Du kan känna dig trygg med din beställning, Manschetterna kommer att skickas spårbart och välpaketerade för att säkerställa en säker leverans. Vid köp av flera varor erbjuds samfrakt för att minska dina fraktkostnader. Dessutom medföljer en fin förvaringslåda för att skydda dina manschettknappar när de inte används.

Köp dessa unika manschettknappar och förhöj din stil till nästa nivå!

Vi erbjuder en 14-dagars returpolicy från det datum du tar emot dina produkter. Du kan läsa mer om våra köpevillkor på vår hemsidahttps://fredfloris.eu/customer-information/
(Engelska)

Objektsnr 628935954

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:30

Manschett, Manschettknappar med riktiga vintage (ej funktionella) urverk

Pris

600 kr

Slutar om

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?