Beskrivning

Märke: Thomas sabo
Typ: Berlock, charm
Antal: 1

Varan är nyskick . Saknas endast pris etikett på denna därav lägre start pris

Betalning:
Betalning sker med banköverföring, Swish eller Klarna. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar om inget annat anges.

Samfrakt:
Vi erbjuder samfrakt för alla auktioner, skriv gärna till oss vilken auktion ni avser väntas på, när betalning görs så packas varan och skickas en vardag.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss , då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du har registrerat på tradera. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Objektsnr 627616532

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 23:46

Thomas sabo, palmer holiday , berlock, silver 925

Pris

249 kr
Annonsen är avslutad

Bernardstockholm

sundbyberg, Sverige

4.9

Bernardstockholm

Företag

Toppsäljare

104 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?