Beskrivning

Nytt/oanvänt vackert armband i silver av svensk design Mineur. Längd cirka 19-21 cm. Nypris 1290 kr. Titta gärna på alla bilder för egen uppfattning om skicket. Jag kan ofrivilligt missa något. Ursäkta mörka partier och blänk, av solljus och blixt.
OBS! Bud är bindande. Vänligen betala Köp-Nu samt accepterat köpförslag omgående.

.
OBS! Rök- och husdjursfritt hem. Jag använder Traderas automatiska vinnarmail. Där står alla uppgifter om hur du skall betala. Fråga om något är oklart.

Köparen betalar frakt. Jag skickar enligt billigaste alternativet eller som du vill med PostNord eller Schenker. 0 kr för emballage ingår i fraktkostnaden, som oftast är angiven med Schenker, som har spårbar och försäkrad frakt.

Det är även köparens ansvar att genomföra auktionen så maila om du ej ser vinnarmail inom 24 timmar.

Fler bilder kan ordnas. Titta gärna på mina andra auktioner också. Jag samfraktar så klart om du vinner flera auktioner. Säg bara till, gärna redan när du vunnit den första auktionen, tack!

Betalas senast 3 dagar efter avslutad auktion. Vänligen betala Köp-nu samt accepterat köpförslag omgående. Eller möjligen enligt överenskommelse. Behöver du vänta tills du får barnbidrag/lön, hör av dig. Jag är inte omöjlig, men maila mig i så fall snarast, tack! Kontakta mig gärna vid ytterligare frågor! Jag kollar och besvarar mailen dagligen. Tack för att du tittar och budar på mina varor. Lycka till!

Jag vill gärna att Du, som köpare, ger mig ett omdöme så snart du har mottagit varan/varorna. Tack på förhand! Jag ger, som säljare, alltid ett omdöme strax därefter, så att jag vet att varan är framme hos vinnaren och väl mottagen.

Jag förpackar så noggrant jag kan och med det jag har hemma, om inte annat anges. Enbart postens eller annan leverantörs porto tillkommer om inte annat anges. Mitt ansvar tar slut när jag lämnat varan till leverantör. Men givetvis kan jag hjälpa dig att spåra paket via t.ex. Schenker!

Objektsnr 628216326

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 11:55

MINEUR armband silver hjärtan ny svensk design L 19+2 cm tags kvar gåva

Pris

625 kr
Annonsen är avslutad

TinaSweden

Gävle, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 649 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?