Beskrivning

Jaspis är ett färgstarkt mineral som kan förekomma i olika färger och i olika mönster, vilket gör det väldigt attraktivt. Den är sammansatt av kiseloxid (SiO2) och har en kompakt kornstruktur. Beroende på vilken formation den finns under kan jaspis ha olika färger och kan ibland uppvisa distinkta mönster.

En otroligt vacker sten som här formats som en elds-flamma. Den är väldigt färgrik och varierad i sitt utseende med blandningar av orange, turkos, brunt, grått, rosa, grönt, gult - i en sammanslagen blandning och mönster. Inte helt vanligt att hitta dessa flammor till försäljning och en perfekt julklapp till dig själv eller till någon du tycker om.

Polykrom Jaspis anses vara en jordande sten som kan ge lycka och en positiv syn på livet. Den associeras med ord som mod, självkänsla, kraft och passion. Polykrom jaspis kallas också ibland för ökenjaspis.

Denna sten väger 614 gram.
Den är 129 mm hög, 84 mm bred och 51 mm tjock.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i led-ljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet.
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 629631484

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 11:25

Polykrom Jaspis Flamma - 614 gram - Madagaskar - Inredning - New Age

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

430 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?