Beskrivning

Svart månsten i form av en flamma är tämligen sällsynt. Den kan ibland kallas för ”Ceylon Opal” vilket kan bero på den regnbågseffekt vissa stenar kan ha. Månstenen är den värdefullaste varianten i gruppen fältspat och den är relativt mjuk med en hårdhet på bara 6 på Mohs skala.

Inom Reiki och healingarbete sägs Svart månsten aktiverar Rot- och Kronchakrat. Genom att arbeta med dessa kristallflammor ansluter du dina lägre chakran och jordar dig vid meditation.

Denna polerade flamma av svart månsten väger 274 gram. Den har en plan botten som är 36x29 mm. så den står fint. Denna flamma är 48x48x85 mm. Den har naturliga växtsprickor. Ursprung: Madagaskar

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i led-ljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).

* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet.

* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 628731025

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 10:24

Svart Månsten, Flamma - Sällsynt - 274 gram - Madagaskar

Slutpris

|

350 kr

Auktionen är avslutad

CAN9 vann auktionen

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

430 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?