Beskrivning

En vackert mönstrad Blå Kvarts med råa sidor och en polerad spets med ursprung från Madagaskar.

Nedre delen av denna sten är rå. Den har en sågad botten så den står väldigt fint. Den polerade delen är formad till en spets och är cirka 58x31 mm. i polerad yta. Den är väldigt vacker i sin färgskala där grått möter blått i randig formation.

Vikten är 439 gram. Bredd 80mm, tjocklek 40 mm, höjd 92 mm.

Blå kvarts sägs inom healing vara en lugnande sten och främja det tredje ögat vid meditation. Men primärt så är det halschakrat som denna kristall står för gällande kommunikation.

Blå kvarts kan få sin färg av inklusioner som kan bestå av fibrös magnesio-riebeckit eller krokidolit som båda är asbestmineraler. Färgen kan också uppkomma av turmalin som däremot kan användas och bäras nära, så för att vara på säkra sidan…var lite försiktig…vilket man ju skall vara med ALLA stenar och kristaller!

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 628731024

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 10:24

Polerad Blå Kvarts Spets - 439 gram - Madagaskar

Såld för

|0 Bud

180 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

430 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?