Beskrivning

En sällsynt och lite unik kristall som heter Serafinit har du nu möjlighet att skaffa till din samling. Är du kanske smyckestillverkare så finns möjligheten att göra ett otroligt vackert smycke av denna. Ursprunget är Baikalsjön i Sibirien.

Serafinit kallas inom energiarbete för ”Änglarnas sten” och sägs skydda vårt Hjärtchakra. Sekundärt Kronchakrat och vårt högre Soul Star.

Detta är en ensidigt sågad och polerad skiva, där mönstret framträder helt magiskt. Det riktigt gnistrar som silverstråk i den när ljuset faller i rätt vinkel. Baksidan är mer matt men ändå reflekterande när ljuset kommer på ytan. En av de vackraste stenar jag sett!

Den är formad lite som en tårtbit och är 77 mm lång. Ena änden är 71 mm som sedan smalnar av till 33 mm. Skivan är jämt sågad och har en tjocklek på 9 mm. Vikten är 69 gram. Bild 3 visar Serafinit-stenen i dagsljus för att ge en uppfattning om detta magiska mönster som kanske inte syns med ledlampor.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och dagsljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 628731011

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 10:24

Serafinit - Enkelsidigt polerad sågad skiva - 69 gram - Sibirien - Sällsynt!

Utropspris

|0 Bud

350 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

430 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?