Beskrivning

Underbart vacker stor moldavite 22.6 gram
jag har det i naturliga olja .
Det är om 50mm / 25 mm / 8 mm cirka,

MOLDAVIT är en av våra mest fascinerande ”stenar” och nuförtiden en av de mest omtalade. Det är ju dock ingen sten utan en Tektit eller en väldigt mystisk typ av naturligt glas. Moldaviten skapades för nästan 15 miljoner år sedan vid ett meteoritnedslag i vad vi idag kallar Tjeckien. Detta gör Moldaviten ännu mer intressant och som vi märker blir den ännu mer populär för varje år som går och runt 2019-2020 fick Moldaviten enormt mycket uppmärksamhet och har sedan dess skjutit i pris och blivit desto svårare att få tag på. Därför På senare tid kostar fler exemplar mer än äkta guld per gram!

Moldavit är ett mörkgrönt glasmaterial som bildats vid ett meteoritnedslag för ca miljoner år sedan. Namnet moldavit kommer från floddalen Moldau.
Vid meteoritnedslaget smälte delar av berggrunden och resterna slungades upp i atmosfären för att sedan dala ned på jorden.

Moldavit står för hjärtats djup, transformation och djup inre förändring. Den kommer till människor som söker sin läkning och som blottar sina sår för existensens helande kraft. Moldavit hjälper den som vill finna nya möjligheter och stjärnfall i sin inre rymd. Hjärtats inre stillhet, healing och inre förståelse är ledord för moldavitens energi.
Se alla bild .

Du erbjuds att köpa fin rå av naturlig MOLDAVIT i din naturliga form. Färgen kan variera lite beroende på belysningen. Fascinerande att betrakta INNESLUTTNINGAR .

Du får exakt samma Kristall du ser på bild.

Du kan välja två alternativ: att sända med vanligt frimärke eller säkrare spårbart.

Objektsnr 631088684

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 16:16

22.6gram moldavit Moldavite Meteoritnedslag ~ 50× 25 × 8 mm

Utropspris

|0 Bud

9 000 kr

Slutar om

LoveCall

Söderala , Sverige

4.8

LoveCall

Verifierad

Toppsäljare

370 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?