Beskrivning

Här har du möjlighet att dekorera ditt hem med en Kvartsgeod som är färgad Blå-Lila och är väldigt vackert kristalliserad inuti sina halvor.

När man har denna geod ihopsatt, förstår man inte hur vacker insidan kan vara…den ser ju bara ut som en stor svart sten! Men så lyfter man på locket och ser dessa fantastiska formationer som naturen skapat.
Kanske är det synd att färga dessa kristaller, men samtidigt kan det kännas dekorativt! Den är 153x116x111 mm.

Den ena halvan väger 905 gram. Den är 153x112x49 mm. Den har ett djup på 30 mm.

Den andra halvan väger 963 gram. Den är 149x116x60 mm och har ett djup på cirka 35 mm. Vikten är totalt 1868 gram.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 630542799

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 10:02

Öppnad Färgad Kvartsgeod / Bergkristall Geod - 1868 gram - Marocko

Utropspris

|0 Bud

600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?