Beskrivning

En otroligt vacker trumlad Charoit har du möjlighet att lägga bud på här. Den upptäcktes 1978 i Murun-bergen I Ryssland och anses som en mycket sällsynt sten.

Inom healingarbete så sägs denna arbeta med vårt Kronchakra och står för själen och hjärtats sanning.

Denna har en fin lila struktur i botten, men känns ”levande” då den har ”inklusioner” av andra mineraler som skapar ett fantastiskt mönster.
Stenen är 38x23x22 mm. Vikten är 27 gram.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 629870159

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 20:35

Charoit - Trumlad sten - 27 gram - Ryssland - Sällsynt!

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

Fårtickan vann auktionen

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?