Beskrivning

Presentask med riktiga röda rosor och mossabjörn med halsband, jag älskar dig på 100 språk. De bästa morsdagspresenterna till mamma, fru, bebis, flickvän eller mormor.

Funktioner och detaljer*Set bevarade rosor innehåller ett halsband med "Jag älskar dig på 100 språk med hjärta och en presentförpackning med bevarade rosor.

*Slå på telefonens kamerafunktion eller sträck ut ögonen och gå fram till trailern, du kommer att se att jag älskar dig på 100 språk.

*Födelsedagspresenter till henne: röd ros av 100% färska rosor. Använd unika produktionstekniker för att säkerställa att rosor inte vissnar, utan pollen, utan solljus, utan vattning, evig blomma, evig kärlek, och låt din kärlek förbli fräsch och evig, födelsedagspresent till mamma, fru, älskare.

*Snygg presentask design: unika smyckeskrin nallar, rosor, du kan skicka det direkt som present. Kommer med ett presentkort (du kan fylla det själv) Boxstorlek: 9,2 x 9,2 x 12 cm. Den passar i ditt omklädningsrum, matsal eller till och med ditt kontor och ger en känsla av ritual.
Finns i Märsta eller skickas
200kr

Objektsnr 628400031

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 20:36

Presentask med riktiga röda rosor och mossabjörn

Pris

200 kr
Annonsen är avslutad

0Bradeals0

Märsta, Sverige

4.9

0Bradeals0

Verifierad

Toppsäljare

144 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?