Beskrivning

Älskar du också Anten? I så fall kanske denna 3d-utskrivna modell är något för dig.

Kan tex hängas på väggen (fästen ingår ej) eller på annat sätt förgylla vardagen när man inte kan vara på sjön. Eller varför inte nyttjas som fysiskt sjökort den dag GPS-signalerna är utslagna :)

Djupkartan utgår från sannolikt den bästa djupdata som finns över sjön och är korrekt. För att få bättre djupeffekt har höjdskillnader dock överdrivits relaterat till ytan sjön täcker.

Måtten är:

Längd: 24cm
Bredd: 19.5cm
Höjd (som högst): 1.3cm

OBS! Bilderna är tagna med två olika kameror. De bilder med den till synes ljusare gröna färgen har mest korrekt färgåtergivning, den andra visar en för mörk grön nyans. Men eftersom kameran med rätt färger istället gjorde att vinklar inte såg räta ut har jag kompletterat med bilder från mobilkamera.

Modellerna är gjorda mha 3d-skrivare. Modellerna är hållbara, men smala delar typ små öar eller smala bergstoppar är ömtåliga och bör skyddas från stötar. Modellen bör inte utsättas för långvarigt solljus och värme bör undvikas.

Som synes på vissa bilder har vissa platta ytor inte en perfekt finish, det syns där att den är gjort i 3D-skrivare och inte är en gjuten modell.

Se även mina andra annonser för alternativ 3d-modell över Anten, och även modeller för sjön Mjörn.

Bara att höra av dig om det är något du undrar över!

Jag skickar normalt inom tre dagar.

Objektsnr 631270901

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:25

Djupkarta över Anten i 3D

Pris

1 250 kr

Fisketoken

Gråbo, Sverige

Verifierad

134 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?