Beskrivning

Modell: “Hurricane” - 9 ft - #8 - 4 delar
Aktion: Snabb
Vikt: 138 gram
Vårt flugspö ”Hurricane” är ämnat för havsöringsfiske längs kusten och i åar. Vi hoppar över alla flugspöfloskler och ger en konkret beskrivning av aktionen på flugspöt:
Från butt till mittdel är aktionen tämligen styv, anledningen att denna del skall skapa engergi till kastet, samt ge stabilitet till flugkastet så du har möjlighet att hämta upp fluglinan enkelt från vattnet. Detta ger dig även möjlighet till att hålla en hög höjd på både fram- och bakkast, vilket är en fördel vid djup vadning vid kusten.

Från mittdel till strax under toppdel är aktionen progressiv, det är från denna del du skapar fluglineloopen. Kort stopp skapar V-loopar, ett mer följsamt stopp skapar större U-loopar. Du bestämmer själv utifrån personligt smak samt vad fiskesituationen kräver.

Toppdelen på spöt är åter distinkt, dvs. det stannar snabbt vid kastning. Detta är viktigt för precisionen samt det skapar inga vibrationer som senare fortplantar sig till fluglina och tafs. (I form av en S-formad tafs vid framkastet).
En extra topp och en spötub med tygfodral ingår.

Viktig info till dig som kund:


1. Besökt gärna vår butik på Tradera. Där hittar du hela vårt sortiment av produkter till det moderna flugfisket.
2. Scandinavian Fly lines är ett registrerat företag. Det innebär att du alltid får kvitto (med moms) vid köp av oss. Detta ger dig som köpare stor trygghet i fråga om service, kvalitet och rättigheter som konsument.

Varför köpa av registrerat företag? Vid köp av privatpersoner (ex. när du betalar via kontoöverföring till säljarens privata bankkonto) får du inget kvitto, du har heller inte rätt att byta eller ändra ditt köp och du har mycket sämre skydd om varan går sönder.

Objektnr 272321765

Visningar 7 379

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Flugspö "Hurricane" - 9 ft - #8 - 4 pc - För havsöring

Pris

1 495 kr

Scandinavian Fly Lines

Sundsvall, Sverige

5.0

Scandinavian Fly Lines

Företag

Toppsäljare

3 175 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?