Beskrivning

Helt ny i förpackning! (Bilder är tagna på min egen bräda)

Funktioner och detaljer:
Balansbrädstränare i bambu med justerbara stoppare – 3 olika avståndsalternativ 9,45, 15,7 och 22 tum. Balansbräda i bambu för surfing, snowboard, skidåkning, skateboardträning. Öka ditt balansspel.
Kompakt storlek, använd var som helst: Balansbrädan är i bambu och kan användas på alla ytor och är lätt att transportera var som helst. Används för att förbättra balansfärdigheter i snowboard, skateboard, wakeboarding, surfing och träning för fitness, hockey, kampsport, skidåkning, golf, yoga och allmän sportträning.
Mer utmaning med avtagbara stoppare: Paketet är fullt utrustat med 2 avtagbara proppar, 4 skruvar för att hjälpa dig att justera avståndet efter önskad nivå; Det finns 3 olika avstånd för dig att öva och växla mellan olika nivåer: 9,45, 15,7 och 22 tum
Hård bambukonstruktion, halkfri PEVA-yta: Premium surfbalansbräda är tillverkad av högkvalitativ bambu, viktklass på 172 kg + ; speciell halkfri peva dyna på ytan ger bättre grepp och jämnhet, säker och bekväm att använda med eller utan skor.
LÄTT GLIDE KORKRULLE: Konstruerad av solid KORK, rullen glider lätt, smidigt och skadar inte golvet; Halkskyddet fungerar bra på olika typer av golv, inklusive trä, matta, kork, betong och mer.

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 630735193

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 13:28

Ny Balansbräda Surfing Snowboard Skidåkning Skateboard Balansträning

Pris

599 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?