Beskrivning

Nytt oanvänt löp/promenadband.
Ligger fortfarande kvar i förpackningen. (Se sista bilden)

Rekommenderat butikspris ca 5000kr
Skickas ej. Hämtas i Staffanstorp

Världens minsta elektriska löpband för promenader – maximal hastighet 6 kmh

Löpbandet kan endast startas när säkerhetsnyckeln är fäst på styrets nyckelhållare (även när styret är hopfällt). När du lyfter styret för joggning, fäst säkerhetsnyckeln på dina kläder med den andra änden för att stoppa enheten i en nödsituation.

App och fjärrkontroll.
Förutom styrningen via fjärrkontrollen kan Egofit Walker Pro också anslutas till din mobiltelefon, så du behöver inte alltid hålla fjärrkontrollen i handen när du har händerna upptagna.

Vad du får:

Förutom löpbandet innehåller reservdelssetet följande delar:

5 mm insexnyckel 1,8 m strömkabel 30 ml smörjmedel x 2 fjärrkontroll med batteriSäkerhetsnyckel handbok (engelska, franska, spanska, etc.)

Dessutom kan du ladda ner den digitala handboken, bruksanvisningen och andra felsökningstiper.

Funktioner och detaljer

Minsta och lättaste löpband vikbart för hem med ledstänger – handtagen gör det till ett plus av Egofit Walker Pro. MAX-hastigheten ökar till 6 km/h när ledstängerna går upp så att du kan jogga snabbare för att svettas. Det är också ett hopfällbart löpband som sparar utrymme när det placeras under skrivbordet för ditt arbete hemma och på kontoret.

Enkel hantering och underhåll – APP-mobiltelefonstyrning och trådlös fjärrkontroll som tillval, så att du kan använda det lätta löpbandet som du vill | Lätt att flytta med de manövrerade hjulen längst ner | LCD-skärmen räknar dina steg på vägen för att uppnå målet med 10 000 steg.

Hellre tyst än ledsen – ljudnivån är mindre än 70 dB, även vid maximal hastighet för att säkerställa att du inte blir störd på ditt arbete, läsning eller andra aktiviteter. Du kan till och med gå på löpbandet medan du är på din zoomkonferens utan att bli märkt av andra online.

Vid din sida för de kommande åren – stabilt byggd som ett helkroppsgym för ditt hem för att bära en maximal användarvikt på 110 kg, du kommer att gå på däcket säkert och bekvämt utan bekymmer. Det är ett bärbart löpband som följer med dig i flera år.

Varumärke
EGOFIT
Färg
Egofit Walker Plus M1T
Artikelns vikt
25 Kilogram
Maximal hastighet
6 Kilometer per timme
Hästkrafter
2 Hästkraft
Maximal lutningsprocent
5.00
Montering krävs
Nej
Skärmtyp
LCD
Strömkälla
Nätdriven
Rekommendation för maximal vikt
110 Kilogram

Objektsnr 627618907

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 05:04

NYTT Hopfällbart löpband / promenadband lutning kompakt för hemmet eller kontor

Pris

2 400 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?