Beskrivning

OBS Detta är det sista exemplaret.

Mer info och 2200 omdömen:
https://www.amazon.co.uk/Powerball-280hz-Cord-Start-Models/dp/B00NHXGFCO?th=1

Info från tillverkaren:

16 kg motstånd - Powerball är bara lika stor som en tennisboll och kan snurra i upp till 18 000 rpm (rotationer per minut) och ger ett massivt motstånd på 16 kg. Ge Powerball en snurr - vi garanterar att du aldrig har känt något liknande.

BYGGA STYRKA PÅ GRIP OCH ARMSTYRKA - När du snurrar Powerball genererar den motstånd - ju snabbare du snurrar, desto starkare blir motståndet. Utnyttja Powerballs enorma kraft i höga hastigheter för att bygga upp solida överarmsmuskler, en starkare handled och det ultimata greppet.

STORT FÖR REHABILITERING - Vid låga hastigheter är Powerball mycket effektiv vid rehabilitering av skador och smärtlindring. Vare sig det handlar om en skada i handled, hand, finger eller underarm; eller stelhet och obehag i dessa leder - då är Powerball något för dig. Används av miljontals människor världen över för att förebygga och återställa skador (karpaltunnel, seninflammation, brott, stukningar osv.).

100 % ISOMETRISK ÖVNING - Powerball genererar isometriskt motstånd när du snurrar den. Isometriskt motstånd engagerar en mycket högre andel av muskelfibrerna än vad vanlig isotonisk träning (t.ex. fria vikter) gör. Det är också icke-upptryckande, vilket gör det till en form av förstärkning som ger NOLL belastning på dina muskler när du tränar.

Förbättrad sport- och musikalisk förmåga - Powerball är ett effektivt träningsverktyg som dramatiskt förbättrar greppstyrkan och fingerfärdigheten och är en produkt som alla seriösa idrottare (golf, tennis, klättring, boxning etc.) och musiker (gitarr, trummor, piano) måste ha.

Objektnr 631761115

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 08:31

(NY) Powerball Gyroskop NSD 280Hz förstärkning träning rehabilitering arm hand

Såld för

149 kr
Annonsen är avslutad

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

130 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?