Beskrivning

Som dedikerad fotbollstränare vet du att varje träningstillfälle är en möjlighet att utveckla dina spelares färdigheter. Med vår innovativa Ballback har du nu verktyget som kommer revolutionera din träning. Med dess avancerade design och högkvalitativa material är Ballback den perfekta partner för att förbättra dina spelares första touch och passningsspel.

Förbättra Spelarnas Tekniker Ballback är speciellt utformad för att återskapa spelssituationer där bollen snabbt ska återvända. Detta ger dina spelare möjlighet att öva på sin första touch och passningsteknik under realistiska förhållanden. Med regelbunden träning med Ballback kommer dina spelare att märka betydande förbättringar i sin bollhantering.

Hållbar Konstruktion för Långvarig Användning Vi förstår vikten av hållbarhet i din träningsutrustning. Därför har vi tillverkat Ballback med högkvalitativa material som tål intensiv användning säsong efter säsong. Oavsett om du tränar professionella eller ungdomslag, kommer Ballback vara en pålitlig del av din träningsarsenal.

Anpassningsbar Träningsupplevelse Ballback är utformad för att vara anpassningsbar efter dina träningsbehov. Med möjligheten att justera vinkeln och avståndet, kan du skapa en mängd olika träningsövningar som utmanar dina spelares färdigheter och hjälper dem att nå sin fulla potential.

Uppgradera din träning och se bollen komma tillbaka med vår Ballback. Beställ din idag och ta dina spelares färdigheter till nästa nivå!

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 628591325

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:19

Fotbollsträning - se bollen komma tillbaka Ballback

Pris

149 kr

Slutar om

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?