Beskrivning

Säljer två biljetter till den TV-sända semifinalen tisdagen den 7 maj med start klockan 21.00 i Malmö arena. Priset är för båda biljetterna och det är en kort annons till detta pris.

Platserna är på nedre läktare i höjd med främre delen av scen, man kommer att ha en fantastisk sikt och ändå vara nära. Sektionen är A5 vänster som framgår av biljetterna och jag skickar dem direkt till köparen via ticketmaster så det inte blir några konstigheter. Ett ungefärligt läge framgår av bild 4 men scenbygget kan ju ändras lite i verkligheten mot skisserna på Ticketmaster.

Face value på biljetterna är 2,395 kronor per styck. Här har ni chansen att fynda med ett riktigt lågt utropspris (två för samma pris som en) och inget reservationspris. Priset är för båda biljetterna och köp nu-priset är lägre än det nominella värdet!

Passa på att upplev en magisk kväll i Eurovision-bubblan och njut av stämningen på plats, tro mig, det går inte att jämföra med TV.

Detta är alltså semifinalen där Sverige framträder och dessutom deltar favoritländer som Kroatien, Ukraina, Australien och Litauen. Även Finlands härligt vansinniga bidrag är med i den starka första semifinalen.

Vi kommer att se 6 föreställningar på plats och anledningen till att jag säljer dessa två fantastiskt fina platser är att vi kommit över ytterligare två.

Objektsnr 631207476

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:32

Två bästa platserna. 50% rabatt. Eurovision semifinal ett live TV-show.

Slutpris

|

2 395 kr

Auktionen är avslutad

johanssonsboogiewoggievals vann auktionen

sigrida

Borås, Sverige

Verifierad

481 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?