Beskrivning

Är du redo att skämma bort dig själv och din partner med en lyxig spavistelse? Nu har du chansen att njuta av Stora Spa-paketet för två personer på ProfilHotels Calmar Stadshotell. Denna omfattande upplevelse inkluderar en avkopplande övernattning i vald rumskategori, entré till spa, spakit med kimono och tofflor, frukt och choklad på rummet, Maria Åkerbergs Sparitual, en trerätters middag i Restaurang Statt, ett glas champagne och en generös frukostbuffé. Det är den perfekta möjligheten att unna dig och din följeslagare en lyxig tillflyktsort samtidigt som du stödjer "BLÅ MATCHEN," ett samarbete mellan FC Helsingborg och Barndiabetesfonden. Vi auktionerar ut detta exklusiva spapaket för er!

Om ProfilHotels Calmar Stadshotell och Stora Spa-paketet:
ProfilHotels Calmar Stadshotell är en elegant plats för avkoppling och välbefinnande. Med detta spapaket får du och din följeslagare tillgång till hotellets Santai Spa & Relax i tre timmar. Ni kommer också att bli försedda med spakit, kimono, och tofflor för er bekvämlighet. På rummet väntar frukt och choklad, och ni kommer att kunna njuta av Maria Åkerbergs Sparitual. För att avsluta dagen i stil inkluderar paketet en trerätters middag i Restaurang Statt, ett glas champagne och en generös frukostbuffé för att starta dagen friskt.

Hur du kan delta: Genom att delta i denna auktion stöder du direkt "BLÅ MATCHEN" och vårt arbete för att stödja forskningen om typ-1 diabetes. Din vinst kommer att ge dig och din följeslagare en lyxig och avkopplande vistelse samtidigt som du stödjer en viktig orsak.

Så om du är redo att unna dig och din partner en fantastisk spavistelse och en gourmetmiddag, lägg ditt bud nu och se fram emot en minnesvärd upplevelse!

Notering: Vinnaren av detta spapaket kommer att kontaktas med information om hur du kan boka er vistelse på ProfilHotels Calmar Stadshotell. Vi ser fram emot att välkomna er för en avkopplande och lyxig reträtt!

Objektnr 622609847

Visningar 278

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 12 feb 10:30

ProfilHotels Calmar Stadshotell – Stora Spapaket för Två Personer

Slutpris

|

2 230 kr

Auktionen är avslutad

Gote.P vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?