Beskrivning

Drömmer du om en avkopplande vistelse i Kalmar? Nu har du chansen att förvärva ett presentkort på ett dubbelrum på Scandic Kalmar. Beläget i charmiga Kalmar erbjuder detta hotell bekväma boenden och en perfekt bas för att utforska staden och dess omgivningar. Notera att detta presentkort inte kan bokas under juli månad. Genom att delta i denna auktion stödjer du också "BLÅ MATCHEN," ett samarbete mellan FC Helsingborg och Barndiabetesfonden. Vi auktionerar ut detta exklusiva presentkort för dig!

Om Scandic Kalmar: Scandic Kalmar är ett modernt hotell som erbjuder bekväma rum och en rad bekvämligheter för en trevlig vistelse. Oavsett om du besöker Kalmar för affärer eller nöje kommer detta hotell att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse.

Hur du kan delta: Genom att delta i denna auktion får du möjligheten att njuta av en avkopplande vistelse på Scandic Kalmar samtidigt som du stödjer "BLÅ MATCHEN" och vårt arbete för att stödja forskningen om typ-1 diabetes. Din vinst kommer inte bara att ge dig en trevlig vistelse utan också bidra till en viktig orsak.

Så om du är redo att koppla av på ett bekvämt hotell och samtidigt stödja en god sak, lägg ditt bud nu och se fram emot en minnesvärd vistelse på Scandic Kalmar!

Notering: Vinnaren av denna auktion kommer att få presentkortet för Scandic Kalmar. Observera att detta presentkort inte kan bokas under juli månad. Tack för ditt stöd till "BLÅ MATCHEN" och kampen mot typ-1 diabetes!

Objektnr 622899028

Visningar 348

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 13 feb 10:27

Presentkort på Dubbelrum på Scandic Kalmar

Slutpris

|

811 kr

Auktionen är avslutad

72lydia vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?