Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 14 apr 21:56

Samsung 22 ultra är det inte S24 ultra som det står i texten.

Hej, Säljer min Samsung S24 Ultra 256GB ROM 12GB RAM. Detta är 256GB version telefon därmed den har högre ramminne på 12GB. Den kommer komplett med sin kartong samt flera skal vissa aldrig använd. Telefonen är riktigt bra skick.

Liten om telefonen
  • 6.8" 120 Hz AMOLED-skärm (3088 x 1440)
  • Bakre kameror: 108+10+10+12 MP, OIS, Laser AF
  • Främre kamera: 40 MP
  • Superstark Samsung Exynos 2200-processor (4 nm) med åtta kärnor
  • S Pen för kreativt arbete
  • Kapslingsklass IP68 mot damm och vatten
  • Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, 5G-ready, 5000 mAh-batteri
  • 256 GB lagringsutrymme, 12 GB RAM, laddningsadapter ingår ej
Galaxy S22 Ultra
Den första Galaxy S med inbyggd S Pen
För första gången är S Pen inbyggd i Galaxy S. Skjut ut den från undersidan för att skriva, skissa eller hantera din mobil. Förbättrad latens till Samsung Notes gör att det känns som att du skriver på papper – och du kan enkelt förvandla dina snabba anteckningar till läsbar text.

Ett episkt språng för smartphone-teknik
Galaxy S22-serien är full av spännande teknologi och häpnadsväckande funktioner. Nu kan du, mer än någonsin, utveckla en värld av uppkopplade enheter, plattformar och upplevelser som kan hjälpa dig att spara tid – och till och med hålla dig hälsosam – med det intuitiva Galaxy-ekosystemet som inkluderar produkter som Galaxy Watch, Galaxy Buds och Galaxy Tablet.

Samsung har förändrat både hård- och mjukvara i deras professionella kamera och kan nu presentera deras starkast lysande nyhet – Nightography. Gör mer på natten – den stora sensorn släpper in mer ljus än någonsin och stänger ute brus. Super Clear Glass & Lens tonar ner linsbländningar för ljusa och klara bildrutor.

Speciellt för S22 Ultra är kameran med 108MP upplösning som har en superkraft: Samsungs största pixelsensor hittills. Förmågan att känna av lågt ljus och få pixlarna att bli större genom att skapa block med nio pixlar betyder att sensorn släpper in extra mycket ljus. Och med Low noise processing får du klara och detaljerade bilder med mindre grynighet, även i mörker.

LEVERANSSÄTT:
Jag skickar alltid varan kommande vardag som jag ser pengarna på kontot.
Har EJ Samfrakt priser
Jag använder mig alltid av postnord när jag skickar paket, fraktkostnaden är därför baserad på deras billigaste möjliga leveranssätt.
Jag kan inte ta något ansvar för postens hantering av ditt paket så önskar du annat alternativ som tex spårbart paket går det givetvis bra så länge som det:

Är via postnords tjänster
Meddelas till mig i god tid.
Köparen står alltid för hela fraktkostnaden

Objektsnr 630192544

Visningar 802

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:40

Säljer Samsung S22 Ultra 5G 256GB ROM 12GB RAM Beg

Slutpris

|

5 000 kr

Auktionen är avslutad

team-h vann auktionen

onödigt

NYKVARN, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

416 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?