Beskrivning

Samsung Galaxy Tab A8 packar alla väsentligheter i ett elegant chassis, vilket säkerligen komma förhöja din stil. Då den körs på Android 11 operativsystemet kan den enkelt hantera dina arbets- och underhållningsbehov. Med de integrerade fyra högtalarna är denna enhet perfekt för en person eller hela familjen.

Skärm
10.5"-pekskärmen kommer med en skarp 1200p-upplösning och 16:10 bildförhållandet ger extra vertikal yta för läsning, browsande eller arbete med foton och videor.

Processor
Galaxy Tab A8 är driven av Unisoc Tiger T618 åttakärniga processorn för en smidig hantering av alla appar. Den kommer tillsammans med 3 GB RAM.

Lagring
Den inbyggda 32 GB flashlagringen kan utökas enkelt med Micro SD-kortplatsen med stöd för upp till 1 TB-minneskort.

Högtalare
Fyra inbyggda högtalare ger ett rikt stereoljud förhöjd med Dolby Atmos virtuella surroundljud. Njut av dina favoritartister och filmer med skarp akustik.

Kameror
Den bakre kameran har 8 Mpix stillbildsupplösning med Full HD 1080p fps videotagning och autofokus för skarpa och detaljerade foton. Den främre kameran har 5Mpix-upplösning för videosamtal.

Batteri
7040 mAh litiumjonbatteriet levererar många timmar av multimediauppspelning per laddning.

Android 11
Surfplattan kommer med Android 11, den innovativa versionen av operativsystemet från Google. Detta användargränssnitt är designad för att hjälpa dig att fokusera på din uppgift och det har en ren och koncis design.

Även för dina barn
Surfplattan kan användas av flera användare med anpassade inställningar för upp till 8 användare. Kids Mode har dedikerat användargänssnitt och även säkra, roliga och lärorika appar med föräldrakontroll.

Objektsnr 631664321

Visningar 2

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 20:10

Samsung galant tan A8

Utropspris

|0 Bud

1 500 kr

Slutar om

Fannyvestlund

gävle, Sverige

Verifierad

6 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?