Beskrivning

Här är PD 20W Snabbladdare för iPhone, designad för att ge effektiv och snabb laddning till dina Apple-enheter. Paketet inkluderar en PD-laddare och en PD-laddningskabel, båda utrustade med den senaste PD-snabbladdningstekniken.

Huvudfunktioner:
1. Snabb laddning: Med en maximal utgångseffekt på 20W ger denna PD-laddare snabbare laddning jämfört med traditionella 5W-laddare. Säg adjö till långa laddningstider och njut av snabb påfyllning av ström till dina Apple-enheter.

2. Kompatibilitet med flera enheter: Förutom Apple-enheter stöder denna laddare även andra enheter med PD-laddningsprotokoll, som vissa Samsung-telefoner. Det erbjuder mångsidighet och bekvämlighet för att ladda flera enheter med olika laddningskrav.

3. Lätt och portabel: Den kompakta och lätta designen gör denna PD-laddare enkel att bära med sig, oavsett om du reser eller är på språng. Håll dig laddad var du än är utan att behöva bära på extra vikt i väskan.

4. Material av hög kvalitet: PD-laddningskabeln är tillverkad av slitstarkt TPE-material som är motståndskraftigt mot slitage och har utmärkt elasticitet. Detta säkerställer en pålitlig och långvarig laddningsupplevelse med en kabel som klarar av daglig användning.

5. Optimerad adapterhuvud: Adapterhuvudet på denna PD-laddare är tillverkat av högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial med flera ytbehandlingar. Detta förbättrar inte bara dess hållbarhet utan förhindrar också oxidation och korrosion, vilket säkerställer en stabil och pålitlig anslutning.

Uppgradera din laddningsupplevelse med PD 20W Snabbladdare för iPhone. Njut av snabb och effektiv laddning för dina Apple-enheter, samtidigt som den lätta och portabla designen håller dig laddad var du än går. Omfamna bekvämligheten och tillförlitligheten hos PD-snabbladdningstekniken.

Objektsnr 630401082

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 17:50

Snabbladdare för iphone

Slutpris

|

129 kr

Auktionen är avslutad

Albione vann auktionen

Blackberry.12

Ljungby , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

125 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?