Beskrivning

"Trådlösa Bluetooth Hörlurar för utomhusbruk, Sportshörlurar 5.3 med laddningsfodral, Display, Touchkontroll, och öronsnäckor för musik."

Beskrivning:

Upplev musik och trådlös frihet som aldrig förr med våra Bluetooth-örhängen hörlurar för utomhusbruk. Dessa sportshörlurar, med imponerande 5.3-version Bluetooth, är utformade för att förbättra din musikupplevelse, oavsett om du är ute på löpturen eller bara kopplar av.

Funktioner:

- Trådlös Frihet: Njut av trådlös musikstreaming utan besvär med sladdar. Koppla enkelt ihop dina enheter med dessa Bluetooth-örhängen hörlurar.

- Laddningsfodral med Display: Ladda dina hörlurar med den medföljande laddningsboxen som har en inbyggd display för att enkelt övervaka batterinivån.

- Touchkontroll: Byt låtar, justera volymen och ta samtal med en enkel touch på öronsnäckorna, vilket ger dig total kontroll över din musik.

- Sportshörlurar: Dessa hörlurar är utformade för att vara tåliga och säkra under utomhusaktiviteter och träning, så du kan njuta av musik även när du är på språng.

- Högkvalitativ Ljudkvalitet: Upplev klar och kraftfull ljudkvalitet som tar din musik till nästa nivå.

Med dessa Bluetooth-örhängen hörlurar kan du ta med dig din musik överallt och njuta av den på ett smidigt och enkelt sätt. Vare sig du är en äventyrare, en träningsentusiast eller bara älskar att lyssna på musik, så är dessa hörlurar ett utmärkt val för dig. Med en kombination av bekvämlighet och ljudkvalitet får du en överlägsen musikupplevelse varje gång.

Objektsnr 628960034

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 18:45

Trådlösa hörlurar/ headset 2 bluetooth headset

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ak_Go2

Ljungby , Sverige

5.0

Ak_Go2

Verifierad

Toppsäljare

202 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?