Beskrivning

Plantronics Voyager Legend + Charge Case

som på bilden testat fungerar utan problem
Inklusive laddbas
Batteritiden ej testat.

Plantronics Voyager Legend är ett Bluetooth-headset med perfekt teknik för kommunikation. Med Plantronics Voyager Legend får du ett exakt ljud och en röstkontroll som är användarvänlig och unik. Med detta Bluetooth-headset från Plantronics får du ett tydligt ljud tack vare att buller, vind och rörelse i bakgrunden reduceras automatiskt.

Laddningsfodral

Voyager Legend har många olika funktioner. Du har till exempel tre mikrofoner som gör ljudet tydligt. En annan smart funktion är att du kan svara automatiskt genom att endast placera ditt headset på örat. Voyager Legend har även en indikator för batterinivå, anslutningsstatus och information om vem som ringer via röstmeddelanden.

Detta Bluetooth-headset är utformat för dig som vill ha ett headset av högsta kvalité, använda på pendeln eller på resande fot. Med detta headset från Plantronics kan du hålla kontakten med vänner, familj eller arbete. Det med en perfekt ljudkvalité i krävande miljöer.

Funktioner

Håll din Voyager Legend fulladdad, med en portabel laddare i fickan. Man kan kort säga att det är ett perfekt tillbehör för att lagra, skydda och ladda ditt headset. Fodralets batterier kan ladda Voyager Legend-headsetet två gånger, för upp till 14 timmars extra taltid. LED-indikatorer visar batteristatus både för headsetet och fodralet, så att du får en överblick på bara ett ögonkast. Du laddar fodralet enkelt med en mikro-USB-laddningskabel.

Objektsnr 627768074

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 14:00

Plantronics Voyager Legend + Charge Case

Slutpris

|

262 kr

Auktionen är avslutad

lindalindborg vann auktionen

G-T

HÄSSELBY, Sverige

5.0

G-T

Verifierad

Toppsäljare

142 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?