Beskrivning

Jabra Evolve 75e är ett trådlöst headset utformat för proffs som behöver ett headset med högkvalitativt ljud. Headsetet ger tydligt ljud och har aktiv brusreducering som eliminerar alla störande bakgrundsbelysningar. Det laddas via Micro USB-kabel. Jabra Evolve 75e kommer med inbyggd "busylight" för att låta alla veta när du är tillgänglig och ett vibrerande halsband för att ge tysta meddelanden.

Hantera dina samtal från upp till 30 meter från din dator, smartphone eller surfplatta. Headsetet kopplas via Bluetooth och ger upp till 15 timmars samtalstid på en enda laddning.

ANC (aktiv brusreduceringsteknik) tar bort omgivande ljud och eliminerar lågfrekventa ljud så att du kan fokusera på din konversation och höra allt som personen på andra sidan säger högt och tydligt. ANC kan slås på eller av, så du kan höra vad som händer omkring dig när du vill.

Med bara ett enda klick kan du styra samtal och musik. Det finns också en smart knapp för en enkel åtkomst till Siri och Google Now för att göra ditt jobb ännu enklare.

Jabra Evolve 75e kommer med flera passande alternativ, inklusive EarGels och EarWings för säker passform och hög komfort.

- Jabra Link 370 (USB-sticka)
- Skyddande resväska
- USB-kabel
- EarGels och EarWings pack
- Snabbstartsguide

Nypris: Cirka 2000 kr
Vikt i förpackning: 323 gram

Avhämtning ej möjlig, efter avslutad auktion skickas försändelsen med PostNord.

Objektsnr 627836952

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 09:43

Jabra Evolve 75e (NYA)

Slutpris

|

1 230 kr

Auktionen är avslutad

metuzz vann auktionen

Amanda-03

Brandbergen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

867 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?