Beskrivning

Nässug för spädbarnet med nästäppa. Oumbärlig för att öppna upp andningsvägarna. Fräsch, ren och komplett, med extra filter. Men är öppnad och använd. Slangen har bytts ut av hygieniska skäl och är oanvänd. Sex inplastade oöppnade munstycke med tillhörande filter medföljer, samt två icke-inplastade munstycken. Även liten bruksanvisning medföljer, allt i en förslutbar liten ask.

Produktinfo kopierad från Apotea: Otri-Baby Nässug är ett medicinskt hjälpmedel som används för att skonsamt och kontrollerat suga ut slem från näsan hos små barn som inte kan snyta sig. Nässugen är särskilt utformad för bebisar och små barn upp till två års ålder.

Underlättar vid amning/matning och gör att barnet sover bättre.

Engångsfiltren i nässugen motverkar att infektioner sprids. Förpackningen innehåller 1 nässug och 2 st engångsfilter. Nya engångsfilter köpes sedan separat. Detta gäller alltså traderas produkt. I annonsen medföljer betydligt fler munstycken och filter!

Vinnarbrev skickas ut med instruktioner om betalning. Vill du köpa fler fröer, eller plantor samfraktar jag naturligtvis! Säg då bara till! Mer känsliga plantor och rhizomer etc skickar jag endast mån-ons. Detta för att de inte ska fastna på posten över helgen. Lämnar in på postkontor om det är det bästa med tanke på vädret. Fodrar runt skottet under den kallare årstiden. Vill ha betalningen dagen innan sen kl 20.00 för att hinna packa varan. Packar dock alltid samma dag som växten skickas. Se gärna även övriga annonser - har en del filmer uppe, och mer kommer läggas upp i dagarna. Även lite barnkläder, damkläder och växter finns upplagt -samfraktar gärna, kontakta mig då om detta!

Objektsnr 629070392

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 23:45

Nässug, Otribaby för spädbarn,nyfödda och barn, nypris ca 120 kr

Pris

42 kr

Slutar om

kbark

Varnhem, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

995 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?