Beskrivning

Klippmaskinen är som ny, 1 gång använt.

Utmärkt fårsax med ergonomiskt handtag. Lätt klippmaskin för proffsig klippning av får utan för tidig uttröttning. Ger bra resultat!

Fårsax Aesculap Econom II är en alldeles utmärkt klippmaskin för får! Tack vare ergonomisk, smal form och den välbalanserade vikten blir arbetet inte uttröttande. Denna fårsax utmärks dessutom av stark motoreffekt och snabb klipphastighet på ca 2750 slag/min. Bra ventilation håller klippmaskinen sval under klippningen och motverkar överhettning. Givetvis finns elektronisk startstyrning och skydd mot överbelastning. Bra klippresultat ger de slitstarka klippskären av kolstål, som går att slipa om och om igen.

Stark motor (DC) med en effekt på 200 W övertygar även under de allra svåraste förhållandena utan att klipphastigheten sjunker märkbart. Klippmaskinens filter är lätt att göra rent utan verktyg. Aesculap fårsax "Econom II" - en tilltalande och välfungerande klippmaskin för får oavsett om det handlar om privat eller professionellt bruk. Den är lätt att rengöra, kräver inte mycket underhåll och håller lång livslängd.För bästa, precisa klippresultat.

Fårsaxen levereras i en slitstark plastväska för bästa förvaring och skydd.

Objektsnr 630573112

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 16:20

Klippmaskin för får "Econom II GT 494", 230 V, Aesculap

Utropspris

|0 Bud

3 600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?