Beskrivning

Handsignerat fotografi, 16,5x10 cm.

Gustaf Skarsgård (född 1980) är en av Sveriges internationellt mest framgångsrika skådespelare. En superstjärna vill jag hävda efter att ha sett honom som Erik Pontis far i den nya tv-serien "Ondskan". Att det är samma kille som spelar Floki i "Vikings" och Karl Oskar i den nya "Utvandrar"-filmen har jag svårt att ta in.

Gustaf Skarsgård gjorde sin långfilmsdebut 1989 i "Täcknamn Coq Rouge" där han spelade pappa Stellans systerson. Sedan såg vi honom i tv-serier som "Min vän Percys magiska gymnastikskor", "Skuggornas hus", "Cleo" och "Swedenhielms" samt i filmer som "Sommaren", "Den osynlige", "Ondskan" (ja, han var med i filmen också!), "Detaljer" och "Ikke naken".

2007 guldbaggebelönades Gustaf Skarsgård i kategorin bästa manliga huvudroll för sin insats i filmen "Förortsungar". Och samma år blev han utsedd till "Shooting star" på filmfestivalen i Berlin. Sedan rullade karriären på med tv-serier som "Snapphanar" och "Bibliotekstjuven", "Arn"-filmerna, "Iskariot", "Pyramiden", "Patrik 1,5" och "The way back".

2011 kom novellfilmen "Människor helt utan betydelse" där Gustaf Skarsgård förutom att spela en av huvudrollerna också stod för manus och regi. Och 2012 spelade han Bengt Danielsson i filmen "Kontiki".

Med filmer som "Vi", "Tjuvarnas jul", "Oppenheimer" och "Air" och tv-serier som "Ettor och nollor" har Gustaf Skarsgård fortsatt att växa. Fadern i "Ondskan" är bland det otäckaste jag någonsin har sett på film. Jag som trodde att Johan Rabaeus klämt ur den rollen allt och lite till...

Men Floki i "Vikings" är nog ändå fortfarande min Gustaf Skarsgård-favorit.

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av intresse.

Objektsnr 630661985

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 16:45

GUSTAF SKARSGÅRDS AUTOGRAF PÅ FOTO! VIKINGS! ONDSKAN! OPPENHEIMER! AIR!

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

332 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?